27/10/2020 | Yazar: Kaos GL

“Akademide Eksen Kayması: Queer-Feminist İmkânlar” temasıyla 7-8 Kasım’da dijital ortamda gerçekleşecek olan 10. SPoD Bahar Semineri programı belli oldu ve katılım için başvuruya açıldı.

10. SPoD Bahar Semineri programı belli oldu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), gelenekselleşen bahar seminerlerinin onuncusunu düzenliyor. “Akademide Eksen Kayması: Queer-Feminist İmkânlar” ” temasıyla 7-8 Kasım’da dijital ortamda gerçekleşecek olan 10. SPoD Bahar Semineri programı belli oldu ve katılım için başvuruya açıldı.

Bu yıl Bahar Semineri’nde; queer kuram perspektifiyle hazırlanmış yüksek tezleri, toplumsal cinsiyet ve queer alanında çalışmaları süren doktora tezleri, bilimsel çalışmalarda yöntemi queerleştirmek ve queer yöntem, son olarak queer-feminist sivil toplum mecralarının akademi alanlarının, sadece pandemiyi değil son yıllarda içinden geçtiğimiz süreci nasıl deneyimlediği üzerinde durulacak. Ayrıca Bahar Semineri’nin tüm oturumlarında işaret dili çevirisi yapılacak.

Buradan programına göz atabileceğiniz 10. SPoD Bahar Semineri’ne katılmak için şuradaki formu doldurmak gerekiyor. Etkinliğe katılım linki sadece formu dolduranlar ile paylaşılacak.


Etiketler: kültür sanat, eğitim
İstihdam