20/03/2008 | Yazar: Kaos GL

Türkiye’nin ilk ve tek eşcinsel kültür ve yaşam dergisi Kaos GL Mayıs ayında 100. sayısına kavuşuyor. Sen de bu gururun bir parçası olmak istiyorsan yüzünü gönder. 100.

Türkiye’nin ilk ve tek eşcinsel kültür ve yaşam dergisi Kaos GL Mayıs ayında 100. sayısına kavuşuyor. Sen de bu gururun bir parçası olmak istiyorsan yüzünü gönder. 100. sayının kapağındaki 100 yüzden biri senin yüzün olsun.

İlk kez 20 Eylül 1994’te okurlarıyla buluşan Kaos GL dergisi Mayıs’ta 100. kez ‘merhaba’ diyecek.

Medyanın tekel olduğu, tekel dışında hiçbir yayının var olamadığı bir yayıncılık dünyasında Kaos GL’nin ayakta kalması ve 100. sayısına kavuşması inanılmaz geliyor değil mi?

12 sayfalık bir fanzinle başladık bu yolculuğa… Okur mektupları, hareket üzerine tartışmalar yaratan yazılar, eşcinsel kültür ve yaşamı üzerine ürettiği özgün sözlerle bugünlere vardı. Şimdi de Mayıs başında çıkacak 100. Sayısı için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Keşke yazsa dediğiniz kalemlerden her sayıda yazılarını zevkle okuduğunuz yazarlarıyla, dolu dolu bir sayıyla karşınıza çıkmaya hazırlanıyoruz.

100. sayımız sizsiz olur mu? Okurlarıyla bugünlere gelmiş Kaos GL dergisi sizin yüzünüzü bekliyor şimdi de… Kapağına sizin de yüzünüz taşıyarak gururunu gizlemeyecek.

‘100. sayıda benim de YÜZüm olsun’ diyen LGBT okurlarımızın portre fotoğraflarını 1 Nisan’a kadar bekliyoruz.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınızı editor@kaosgl.org adresine gönderebilirsiniz.





Etiketler: medya
nefret