14/09/2007 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL ve Radyo ODTÜ işbirliğiyle hazırlanan ‘Hayatın Renkleri’ adlı programın bu haftaki konusu ‘Eşcinsellere Yönelik Ayrımcılık - Homofobi’ olacak.

Kaos GL ve Radyo ODTÜ işbirliğiyle hazırlanan ‘Hayatın Renkleri’ adlı programın bu haftaki konusu ‘Eşcinsellere Yönelik Ayrımcılık - Homofobi’ olacak. Melek Göregenli ve Kürşad Kahramanoğlu’nun da konuk olacağı program 16 Eylül Pazar günü saat 12.30’da 103.1’de…

Sosyal Psikolog Melek Göregenli ve ILGA eski Genel Sekreteri Kürşad Kahramoğlu’nun da konuk olacağı programda Jan Swierszca ile Anna-Marie Sorberg Polonya ve İsveç’te yaşanan homofobiyi anlatacaklar.

16 Eylül Pazar günü saat 12.30’da 103.1 frekansından yayınlanacak olan program, Ankara dışında www.radyoodtu.com.tr adresinden dinlenebilecek.

‘Hayatın Renkleri’nde eşcinsellerin insan hakları

2 Eylül 2007 tarihinde başlayan ‘Hayatın Renkleri’ adlı programda medyadan çalışma hayatına Türkiyeli eşcinsellerin insan hakları konuşulacak. 12 hafta boyunca sürecek olan program, gey ve lezbiyen bireylerin maruz kaldıkları ayrımcılığın görünür kılınması ve sorunların çözümünde yol haritası çizmeyi amaçlıyor.

Ayrıntılı bilgi için:

[[‘Hayatın Renkleri’ 103.1'de]]

Etiketler: medya
İstihdam