15/03/2024 | Yazar: Kaos GL

Forum, 20 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.

17 Mayıs Derneği 2. Çankayalı Lubunyalar Buluşuyor Forumu’na davet ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği, ilki geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Çankayalı Lubunyalar Forumu’nun ikincisini 20 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Dernek, yerel seçimler yaklaşırken kentten beklentilerin konuşulacağı ikinci forumu şöyle duyurdu:

17 Mayıs Derneği olarak sizleri, II. Çankayalı Lubunyalar Buluşuyor Forumu'na katılmaya davet ediyoruz. Forumumuz, Çankaya'da yaşayan, çalışan, okuyan, iş arayan, kentsel dönüşümden etkilenen, kiracı olan ve patili dostların sorunlarını dillendirmek isteyen lubunyaların katılımını bekliyor.

11 Mart 2024 günü ilkini gerçekleştirdiğimiz forumda Çankaya Kent Masalları Raporu'nun sunumu yapıldı, Çankaya'da yaşayan LGBTİ+'ların sorunları hem rapor çerçevesinde hem sonrasında yürütülen tartışma içerisinde konuşuldu. İkincisini düzenleyeceğimiz forum etkinliğinde bu kez yaklaşan yerel seçimlerden ve genel anlamda yaşadığımız kentten neler beklediğimizi konuşacak, tartışmamızı ihtiyaçlarımız ve taleplerimiz üzerine yoğunlaştıracağız. Bu forum serisinde ayrıca Çankaya’da yaşayan LGBTİ+ların yaşadığı sorunların tespit edilmesi, ihtiyaçların ve önerilerin geliştirilmesi hedefleniyor.”

20 Mart Çarşamba günü saat 15.00-17.00 arasında gerçekleşecek foruma katılmak için ve mekân bilgisine erişmek için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Foruma dair herhangi bir sorunuz olması durumunda info@17mayis.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. Kaydolan kişilere bilgilendirme e-postaları forumdan önce atılacaktır, spam kutunuzu kontrol etmeyi ihmal etmeyin. 

Tıklayın-“Çankayalı Lubunyalar Buluşuyor” forumu gerçekleşti


Etiketler: insan hakları, kent hakkı, yerel seçim
İstihdam