10/02/2022 | Yazar: Kaos GL

IYACEP tarafından İklim Değişikliğine Kesişimsel Bakış: İklim Kriziyle Mücadele için Erişilebilir Bilgi Üretme başlığıyla 26 Şubat günü düzenlenecek konferansın konuşmacıları arasında 17 Mayıs Derneği’nde Özge Gökpınar da yer alıyor.

17 Mayıs Derneği iklim krizini konuşmaya devam ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL iş birliğiyle 29-30 Ocak 2022 tarihlerinde LGBTİ+ örgütleriyle Ankara'da bir araya gelerek İklim Krizi Çalıştayı düzenleyen 17 Mayıs Derneği, iklim krizi konusundaki çalışmalarına devam ediyor. IYACEP’in (Podcast Yoluyla İklim Değişikliği ve Çevre Hakkı Konusunda Gençlerin Farkındalığını Artırmak) düzenlediği İklim Değişikliğine Kesişimsel Bakış: İklim Kriziyle Mücadele için Erişilebilir Bilgi Üretme Konferansı’nda 17 Mayıs Derneği’nden Özge Gökpınar da konuşmacı olarak yer alıyor.

26 Şubat Cumartesi günü çevrim içi olarak 10.30-18.30 arasında gerçekleşecek konferansın açılış konuşmasını Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fikret Adaman yapacak. 17 Mayıs Derneği İklim Çalışmaları Koordinatörü Özge Gökpınar da etkinlikte “İklim Adaleti ve Kuir Ekoloji Bağlamında Türkiye’deki LGBTİ+ Hareket Nasıl Geliştirilebilir ve İklim Mücadelesi Hareketi ile Nasıl Kesişebilir?” başlıklı konuşmasını yapacak.

Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz!


Etiketler: yaşam, siyaset, ekoloji
İstihdam