04/03/2024 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Derneği’nin düzenlediği toplantıya Belçika’dan Tels Quels örgütü katılacak

17 Mayıs Derneği LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı, Online Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı düzenliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği, LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı kapsamında ilk toplantısını Belçika’dan Tels Quels örgütünün katılımı ile gerçekleştirecek. Belçika’dan Tels Quels’in yaşlanan ve yaşlı LGBTİ+’lar için gerçekleştirdiği çalışmaların konuşulacağı etkinlik, 6 Mart saat 13.00-14.00 arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Toplantı boyunca Fransızca-Türkçe ardıl çeviri desteği sunulacak.

Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı- I  etkinliğine Sosyal Hizmet Uzmanları Mélanie Gerrebos ve Manon Vleminck katılacak.

18 yaşından büyük herkesin katılımına açık etkinliğe başvurmak için formu doldurmanız gerekiyor. Etkinliklere dair sorularınız için kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine mail atabilirsiniz.

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı Hakkında

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı, Şubat ve Mayıs 2024 arasında, kurulduğu günden bu yana farklı yıllarda farklı çalışmalar kapsamında hazırladığı 3 farklı yayın içerisinde yer almayan Yaşlı LGBTİ+’lara yönelik bazı iyi örneklerden 4’ünü her ay okuyucularla paylaşacağını duyurmuştu. Aynı zamanda, Mart ve Nisan aylarında zoom üzerinden iki farklı Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı düzenlemeyi ve iki farklı Kuşaklararası İletişim Etkinliği gerçekleştirmeyi planladığını duyurmuştu.


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
İstihdam