20/03/2024 | Yazar: Kaos GL

Etkinlik, 27 Mart Çarşamba günü çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

17 Mayıs Derneği’nden Kuşaklararası İletişim Söyleşisi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Söyleşiye farklı yaş grubundan iki farklı aktivist katılacak. 20’li yaşlarının ilk yarısında bir aktivist ile 40’lı yaşlarının ikinci yarısındaki bir aktivisti bir araya getirecek olan söyleşi, sorulan sorularla LGBTİ+ Aktivizmi konusunda 30 sene önce neredeydik şimdi neredeyiz gibi bir karşılaştırmayı ve iki farklı yaş grubunun aktivizm geçmişlerindeki gözlemlerini ortaya koymayı hedefliyor.

Söyleşi, 27 Mart Çarşamba günü saat 13.00-14.00 arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Etkinliğe kaydolmak için formu doldurmanız gerekiyor.

Etkinlik öncesinde katılımcılarla Zoom linki paylaşılacak, spam kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın.18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olan bu etkinliklere dair herhangi bir sorunuz olması durumunda kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine mail atabilirsiniz.

Kuşaklararası İletişim Etkinliği hakkında

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı, Şubat ve Mayıs 2024 arasında, kurulduğu günden bu yana farklı yıllarda farklı çalışmalar kapsamında hazırladığı 3 farklı yayın içerisinde yer almayan Yaşlı LGBTİ+’lara yönelik bazı iyi örneklerden 4’ünü her ay okuyucularla paylaşacağını duyurmuştu. Aynı zamanda, Mart ve Nisan aylarında zoom üzerinden iki farklı Uluslararası Deneyim Paylaşımı Toplantısı düzenlemeyi ve iki farklı Kuşaklararası İletişim Etkinliği gerçekleştirmeyi planladığını duyurmuştu. İlk deneyim paylaşım toplantısı Belçika'dan Tels Quels örgütü ile yapıldı.

 


Etiketler: insan hakları, yaşam
İstihdam