18/11/2021 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Derneği Esenlik Programı kapsamında LGBTİ+ aktivistlerini güçlendirmeye yönelik düzenlenen “Esenlik Buluşmaları” başlıyor.

17 Mayıs Esenlik Buluşmaları başlıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği Esenlik Programı kapsamında LGBTİ+ aktivistlerini güçlendirmeye yönelik düzenlenen “Esenlik Buluşmaları” başlıyor.

Dernek, Kasım ayında Esenlik Buluşmaları kapsamında nefes ve beden çalışmaları ile bireysel esenliğimize yönelik iki atölye yapacak. Çevrimiçi ortamda gerçekleşecek tümü Bengü Özdikicioğlu tarafından yürütülecek etkinliklere katılmak için aşağıdan kayıt formlarını doldurabilirsiniz.

Nefes Farkındalığı 

24 Kasım Çarşamba  - 11:00-11:45 

Sandalye Yogası 

30 Kasım Salı - 11:00-11:45

Bu iki etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayın.

Nefes ve Meditasyon Çalışması

24 Kasım Çarşamba - 11:00-11:45

'Beden ve zihin arasında bir köprü bağı kuran nefesin kendine has ritmine dikkatimizi uyumladığımızda varlığımızın keşfi için bir kapı aralanır. Bu aralanan kapı, zihnin an be an değişen dinamiklerini fark etme ve öz kaynaklarımızı kullanma halinde ustalaşmamıza doğru açılır. Nefesin fiziksel bedendeki yolculuğu farkındalıkla gözlemlenip yönlendirildiğinde, sinir sistemi de olması gereken şekilde çalışmaya başlar ve zihnin dalgalanmalarından yumuşak ve meditatif bir hal ile özgürleşebilme alanı yaratılır. Bizi yaşama bağlayan ana kaynağımız olan nefesi birlikte keşfetmek için buluşuyoruz…' 

Nefes ve Meditasyon Çalışması etkinliğine katılmak için buraya tıklayın.

*Sonraki esenlik etkinlikler için derneğin sosyal medya sayfalarını takip edebilirsiniz.


Etiketler: sağlık, sağlık hakkı
İstihdam