24/11/2020 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği’nin ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği Feminist Özne Tartışmaları Konferansı, bu yıl 28-29 Kasım’da dijital ortamda gerçekleşecek.

2. Feminist Özne Tartışmaları Konferansı tarihleri belli oldu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği’nin ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği Feminist Özne Tartışmaları Konferansı, bu yıl 28-29 Kasım’da dijital ortamda gerçekleşecek.

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği’nin geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediği Feminist Özne Tartışmaları Konferansı’nın bu yıl gerçekleşeceği tarihler belli oldu. 2. Feminist Özne Tartışmaları Konferansı, 28 -29 Kasım’da dijital ortamda gerçekleşecek.

20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günlerini kesişen ve ortak mücadele alanları, ilişkisi ve güncel tartışmaları konuşmak üzere gerçekleşecek etkinlik programında; kesişimsel, queer ve trans feminizmler, akademi ve saha ikiliği, hukuk karşısında feminist özneler ve queer aktivizm alanları deneyimlerine ilişkin çeşitli konuşma ve güncel tartışmalar yer alacak.

Her gün için ayrı olarak kayıt olan kişilerle paylaşılacak linkler üzerinden gerçekleştirilecek etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz. Detaylı programa Genç LGBTİ+ Derneği'nin sosyal medya hesapları ve kayıt formunu doldurduktan sonra size ulaşacak e-postadan erişebilirsiniz.

Etkinliğe ve kayıtlara ilişkin bilgi almak ve tüm diğer sorularınız için dernek@genclgbti.org e-posta adresinden Genç LGBTİ+ Derneği’ne ulaşabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, kadın, nefret suçları
nefret