20/03/2008 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL’nin düzenlediği ‘Türkiye’de Eşcinsel Olmak’ söyleşi dizisi devam ediyor. Dizinin bu haftaki konuğu son yılların dikkat çeken sanatçısı Erinç Seymen olacak.

22 Mart’ta ‘Türkiye’de Eşcinsel ve Sanatçı Olmak’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL’nin düzenlediği “Türkiye’de Eşcinsel Olmak” söyleşi dizisi devam ediyor. Dizinin bu haftaki konuğu son yılların dikkat çeken sanatçısı Erinç Seymen olacak. 22 Mart Cumartesi günü Ankara’da gerçekleşecek söyleşinin başlığı “Eşcinsel ve Sanatçı Olmak”.

Kaos GL’nin [[[Türkiye'de Eşcinsel Olmak!]]] adlı projesi “Türkiye’de Eşcinsel ve Sanatçı Olmak” söyleşisiyle devam ediyor.

22 Mart Cumartesi günü ATÖLYE KULÜB’de yapılacak söyleşiye sanatçı Erinç Seymen konuşmacı olarak katılacak.

Seymen, eşcinselliğin sanat tarihi boyunca nasıl kullanıldığını, yasaklara maruz kaldığını ve sanatı nasıl değiştirdiğini dialar eşliğinde anlatacak.

Erinç Seymen kimdir?

1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1999’da İstanbul Lisesi’nden mezun olan sanatçı Mimar Sinan Resim Bölümü'nde eğitim aldı. Katıldığı sergiler arasında Proje 4L’de gerçekleştirilen ‘Plajın Altında: Kaldırım Taşları’, ‘Seni Öldüreceğim İçin Çok Üzgünüm’, Berlin’de ve İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Along The Gates Of Urban’ sergileri bulunmaktadır. Daha önce 2003'te 'Tekinsiz Mesafe', 2005'te 'İhlal Alıştırmaları' başlıklı kişisel sergileri bulunan Seymen geçtiğimiz sene de 'Av Mevsimi' adlı üçüncü kişisel sergisini açmıştı.

Devam edecek

“Türkiye’de Eşcinsel Olmak” söyleşi dizisi “Eşcinsel ve Öğrenci Olmak”la devam edecek. 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek söyleşiye öğrenci eşcinseller katılacak.


*“Türkiye’de Eşcinsel ve Sanatçı Olmak”

*Tarih: 22 Mart 2008, Cumartesi

*Saat: 14:00

*Yer: ATÖLYE KULÜB - Turgut Reis Cad. No:18/A Mebusevleri Tandoğan Ankara

Ayrıntılı bilgi için:

Kaos GL

GMK Bulvarı 29/12, Demirtepe-Ankara

Tel: 0 312. 230 0358 / 12

E-posta: bilgi@kaosgldernegi.org

*Konuyla ilgili haberler:

[[[Türkiye'de Eşcinsel Olmak!]]]

[[9 Mart’ta “Türkiye’de Kadın ve Eşcinsel Olmak”]]


Etiketler: kültür sanat
İstihdam