24/10/2022 | Yazar: Kaos GL

Festival programında cinsel yönelimini gizleyerek yaşamak zorunda kalan üç kişinin hikâyesini anlatan “Bu Ben Değilim” de yer alıyor.

33. Ankara Film Festivali biletleri satışa çıkıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından  3-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 33. Ankara Film Festivali biletleri www.biletinial.com üzerinden ve Büyülü Fener Kızılay sineması gişelerinden yarın (25 Ekim Salı) satışa sunulacak. 

Festivalin gösterim çizelgesine bu link üzerinden ulaşılabiliyor.

Ankara Film Festivali, Ulusal Yarışma ve Dünya Sineması’nda yer alan filmlerin yanı sıra Özel Gösterimler bölümünde dikkat çeken yapımları izleyiciyle buluşturacak.

İffet Eren Danışman Boz’un gelenekleri devam ettirme ve modernleşme arasında fikir ayrılığı yaşayan bir aileyi konu aldığı “Turna Misali”; Tareq Daoud’un Türkiye’de ünlü bir adam olan eski kocasına velayeti verilen kızını kaçırmaya karar veren Claire’in zorlu yolculuğunu anlattığı “Yaban” ve Jeyan Kader Gülşen ve Zekiye Kaçak’ın toplum, aile baskısı ve kendi iç çatışmaları nedeniyle cinsel yönelimini gizleyerek yaşamak zorunda kalan üç kişinin hikâyesini anlattıkları “Bu Ben Değilim” bölüm kapsamında gösterimi yapılacak filmler.


Etiketler: kültür sanat
nefret