20/02/2014 | Yazar: Berkant Çağlar

6. Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Haftası kapsamında bugün ve yarın 4. Eleştirel Pedagoji Günleri düzenlenecek.

4. Eleştirel Pedagoji Günleri Bugün Başlıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
6. Baki Koşar Nefret Suçlarıyla Mücadele Haftası kapsamında bugün ve yarın 4. Eleştirel Pedagoji Günleri düzenlenecek. Siyah Pembe Üçgen İzmir Derneği’nin eğitim alanında faaliyet yürüten grubu Gergedan tarafından gerçekleştirilecek etkinlik, eğitim üzerine çalışan akademisyenleri, sivil toplum örgütlerini ve öğrencileri buluşturuyor.
 
Etkinliğin ilk gününde, bugün saat 17:00’da İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde yapılacak  “Dikkat Okulda Trans Var” belgesel gösteriminin ardından alternatif bir eğitim kurumu yaratma hayali ile yola çıkmış Başka Bir Okul Mümkün Derneği’nden Feyza Eyikul ve Özenç Kabasakal’ında katılacağı bir forum gerçekleştirilecek.
 
Etkinliğin ikinci günü ise, “Homofobi, Bİfobi ve Transfobi Karşıtı Yerel Gençlik Ağı” adı altında toplumsal cinsiyet alanında çalışan öğrenci kulüplerini stratejik bir ilerleme ve örgütlenme modeli üzerine konuşacakları ön kayıtlı- kapalı bir atölyede buluşturmayı hedefliyor. TOG İzmir Koordinasyon merkezinde yapılacak buluşma Dilek Çankaya ve Zehra Tosun’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.
 
Atölyeye katılım başvurusu için için gergedan@siyahpembe.org adresine e-posta atarak ya da 0 (533) 478 88 26 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirsiniz. 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam