07/11/2022 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği’nin ilkini 2019 yılında düzenlediği Feminist Özne Tartışmaları Konferansının dördüncüsü bu yıl “Yoksulluk” temasıyla 26-27 Kasım’da gerçekleşecek.

4. Feminist Özne Tartışmaları “Yoksulluk” temasıyla geliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği’nin ilkini 2019 yılında düzenlediği Feminist Özne Tartışmaları Konferansı’nın dördüncüsünün gerçekleşeceği tarihler belli oldu. 4. Feminist Özne Tartışmaları Konferansı, 26-27 Kasım’da gerçekleşecek.

20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günlerini kesişen ve ortak mücadele alanları, ilişkisi ve güncel tartışmaları konuşmak üzere gerçekleşecek etkinlik programının bu yılki teması “Yoksulluk”:

“Türkiye'de son yıllarda iyice derinleşen yoksulluğu toplumsal cinsiyet rolleri/kalıpları, LGBTİ+ ayrımcılığı temelinde feminizm ve queer teori bağlamında ve elbette öznelerle birlikte konuşmaya ihtiyacımız olduğunu düşündük.”

Ayrıntılı programı önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan etkinlik dizisine ilişkin bilgi almak ve tüm diğer sorularınız için dernek@genclgbti.org e-posta adresinden Genç LGBTİ+ Derneği’ne ulaşabilirsiniz.


Etiketler: kadın, yaşam, kent hakkı, barınma
nefret