11/07/2022 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs’ın 4. Ruh Sağlığı Uzmanlarına Yönelik Eğitim’i 16-17 Temmuz tarihlerinde dijital ortamda gerçekleşecek. Kayıt için buyrun.

4. Ruh Sağlığı Uzmanlarına Yönelik Eğitim başvurularını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği daha önce Nisan 2021, Ekim 2021 ve Ocak 2022’’de gerçekleştirdiği Ruh Sağlığı Uzmanlarına Yönelik Temel Eğitimin 4.sünü 16-17 Temmuz 2022 tarihinde tekrar gerçekleştiriyor.

Eğitimde neler var?

Eğitim 4 ana başlıktan oluşuyor ve her oturum bir önceki oturumdaki bilgilerin ve tartışma ortamının üzerine inşa ediliyor. Bu başlıklar:

Toplumsal Cinsiyet ve LGBTİ+ Temel Kavramlar

Mitler, Heteronormativite, Heteroseksizim & İçselleştirilmiş Fobi

Cinsellik ve Cinsiyetler

Sağlık Sistemi, Trans, Türkiye

Eğitim neden düzenleniyor?

Eğitimin temel amacımız dernek bünyesinde oluşturulan Psikolojik Destek Ağı’nda aktif bir şekilde danışan gören psikoterapist sayısını artırmak. Psikolojik Destek Ağı, derneğe gelen başvuruların yönlendirildiği uzman ağı. Bu ağa katılmak için ruh sağlığı uzmanı olmanız yeterli ancak yönlendirme yapılabilmesi için psikoterapi eğitimi almış, süpervizyon sürecinizi tamamlamış/tamamlamakta ve danışan görebiliyor olmanız gerekiyor.

Kimler katılabilir?

Psikologlar, psikolojik danışmanlar ve psikiyatrlar ile bu alanların herhangi birinde lisansüstü eğitimine devam eden kişiler katılabilir.

Eğitim ne zaman, nerede?

Eğitim, 16 ve 17 Temmuz 2021 tarihlerinde (iki gün) 11:00-15:00 saatleri arasında dijital ortamda Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecek.

Nasıl başvurabilirim?

Bu formu doldurarak hızlıca başvurabilirsiniz

En geç ne zaman başvurabilirim?

14 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 18:00’e kadar başvuru yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili tüm sorularınız için alp@17mayis.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.


Etiketler: sağlık, sağlık hakkı
İstihdam