27/09/2016 | Yazar: Kaos GL

Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali dokuzuncu yılında, yoluna ‘sanılır’ ve ‘bilinmez’ bir kavram olan ‘Performans’ temasıyla devam ediyor.

9. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali ‘Performans’ ile geliyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali dokuzuncu yılında, yoluna “sanılır” ve “bilinmez” bir kavram olan “Performans” temasıyla devam ediyor.

Her şey her yerde farkında olarak ya da olmayarak hünerini gösteriyor; beden performansı, iş performansı, şiir performansı, yatak performansı, müzik performansı, dans performansı, pil performansı, sahne performansı, ışık performansı, video performansı, konuşma performansı derken liste uzayıp gidiyor…

Siyah Pembe Üçgen’in organizasyonu ile her yıl olduğu gibi Şubat ayının son haftasında gerçekleşen Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali dokuzuncu yılında, yoluna “sanılır” ve “bilinmez” bir kavram olan “Performans” temasıyla devam ediyor.

Siyah Pembe Üçgen tarafından kurulduğu 2009 yılından bu yana her yıl Şubat ayında düzenlenen etkinlik, adını ve tarihini, unutulmasına itiraz ettiği bir nefret cinayetinden alıyor. Gazeteci yazar Baki Koşar bir nefret saldırısı sonucu, 24 Şubat 2006’da Pangaltı’daki evinde ölü olarak bulunmuştu.

Bolca performans izleyip, performansın ne olup ne olmadığını konuşup, bir yandan da performans göstermek için, Siyah Pembe Üçgen sizi 20-26 Şubat 2017’de 9. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivali’ne çağırıyor.

Önerilerinizi ve her türlü katkınızı festival@siyahpembe.org adresine yazabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam