23/09/2010 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL 16 Yaşında, Tek başına geceleri de sokağa çıkmak istiyor, hem Türkiyeli hem tüm dünyayı umarsızca gezmek istiyor. Kaos GL’nin, iki ayda bir gü

Abone Ol, Destek Ol! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL 16 Yaşında, Tek başına geceleri de sokağa çıkmak istiyor, hem Türkiyeli hem tüm dünyayı umarsızca gezmek istiyor.
Kaos GL’nin, iki ayda bir gün kapınızı çalmasını, Türkiye’den ve dünyadan haberleri, homofobi ve transfobi karşıtı hareketin gündemini sizinle paylaşmasını istemez misiniz?
Dahası size sizden haber vermesini…
Kaos GL dergisi, kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor, sizlerde de abone olarak Kaos GL Dergisi’nin bu çabasına ortak olabilirsiniz.
 
“Senelik abone ücreti sadece 25 TL, senede 25 TL’yi nelere vermiyoruz ki, neden Kaos GL Dergisi’nden esirgeyelim” dediğinizi duyar gibi oluyoruz.

Evet, bizce de bu derginin ayakta kalması için her birimizin yapabileceği bir şeyler var. Sizler de abone olabilir, dostlarınıza abonelik hediye edebilirsiniz.
“Dergiye destek olmak istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, siz gene abone olarak dergiye destek olabilir, bir üniversite kütüphanesine Kaos GL dergisinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz…
“Kaos GL’nin eski sayılarına da ulaşmak istiyorum” mu diyorsunuz, elimizdeki sayılardan ve Kaos GL yayınlarından seçtiğiniz 6 tanesini size gönderebiliriz ve yeni sayılarla birlikte geçmiş bir senenin LGBT gündemini ve LGBT’ler ve homofobi karşıtlarının gözüyle, Türkiye ve dünya gündemini takip etmiş olursunuz.
Kaos GL sadece evlerimizin ve şehrimizin homofobik duvarlarını yıkmıyor, sınırları kaldırıyor, tutsak LGBT’leri özgürleştiriyor. Tutsak ve mülteci LGBT’lere Kaos GL Dergisi ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Kaos GL’ye abone olarak siz de tutsakların hapishane duvarlarını yıkmasına, mülteci eşcinsellerin sınırları kaldırmasına dertsek olabilirsiniz…
 
Abone olmak için;
abone@kaosgl.org ve semih@kaosgl.org mail adreslerinden
0 312 230 0358 telefon numarasından bizlerle bağlantı kurabilirsin.


Etiketler: medya
nefret