09/07/2014 | Yazar: Kaos GL

Agos’un sitesi ırkçı saldırıya uğradı. Siteye Recep Tayyip Erdoğan görselleri, ‘Osmanlı torunlarıyız’ yazıları ve tehditler yerleştirildi.

Agos’a ‘Erdoğan’lı’ ırkçı siber saldırı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Agos’un sitesi ırkçı saldırıya uğradı. Siteye Recep Tayyip Erdoğan görselleri, “Osmanlı torunlarıyız” yazıları ve tehditler yerleştirildi.
 
Haftalık Agos gazetesinin internet sitesi agos.com.tr ırkçı siber saldırıya maruz kaldı. Kendilerini “Herakles Fearlesleon” ve “RTE” olarak tanımlayan ırkçı grup Agos’un sitesini hackledi.
 
Sitenin ana sayfasındaki haberleri değiştiren ırkçı siber saldırganlar, şunları yazdı:
 
“Biz Sizin gibi vatan hainlerini çok gördük yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı bılıyoruz  AMA BUNDAN SONRA BİZ VARIM BÜYÜK OSMANLI DEVLETİ USTA RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BİRLİKTE YENIDEN DOĞUYOR
BU SES OSMANLININ AYAK SESLERİDİR. !
ANTİ ERMANİSTAN - ANTİ ABD - ANTİ ISRAEL
KÖKÜNÜZÜ KURUTACAĞIZ. !”
 
“Hacklendiniz baylar” yazan çetenin, “Osmanlı torunlarıyız” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’ın görseli ve Osmanlı tuğrası kullanması dikkat çekti. Irkçı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci Hrant Dink’i de hedef alan saldırıda, Agos ve Ermeniler tehdit edildi:
 
“Birileri Hrant mı diyor hâlâ! Türk’ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur. 13 Şubat 2004 Hrant Dink Serberus Reis Says, Biz Bu Sözlerinizi Unutturmadık Unutturmayacağız! Dünyada Tek Bir Türk Kalsa Bilse Sizlerin Peşinde Olacaktır Bunu Unutmayın! MEMLEKET MESELESESİ !
RECEP TAYYİP ERDOĞAN !” 

Etiketler: medya
İstihdam