22/03/2016 | Yazar: Kaos GL

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı’nda 45 çocuğun maruz kaldığı istismarla ilgili olarak "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" dedi.

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu: "Buna bir kere rastlanmış olması gerekçe olamaz" Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı'nda 45 çocuğun maruz kaldığı istismarla ilgili olarak "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu katıldığı Yaşlı Destek Programı (YADES) Tanıtım Toplantısı’nda Ensar Vakfı'nın gönüllü öğretmeni tarafından 45 çocuğun cinsel istismara uğramasıyla ilgili "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz, ama öteki taraftan bunu yapan kişi için de sıfır toleransla hukuki açıdan bütün takibimizi yapıyoruz" dedi.

Ensar Vakfı ile ilgili eleştirileri "kötü niyetli insanların bazı işleri suistimal etmesi" olarak gördüğünü söyleyen Ramazanoğlu, cinsel istismar için "böyle olaylar ile karşılaşıyoruz ki bu da bir gerçeğimiz" ifadesini kullandı.


Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam