25/09/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

“Yalnız başladım ama yanlış değilim” tweetiyle büyük ilgi gören Akın Köse, ailesine eşcinsel olarak açıldıktan sonrasını anlatan ilk videosuyla şimdi YouTube’da.

Akın Köse şimdi Youtube’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Yalnız başladım ama yanlış değilim” tweetiyle büyük ilgi gören Akın Köse, ailesine eşcinsel olarak açıldıktan sonrasını anlatan ilk videosuyla şimdi YouTube’da.

Twitter kullanıcısı Akın Köse’nin eşcinsel bir erkek olarak açıldıktan sonra babasıyla kurduğu iletişimdeki değişimi, son günlerde babasından gelen mesajı yayınlayarak paylaştığı tweet büyük ilgi görmüştü.

Köse, doğum gününde yayınladığı ilk videosuyla şimdi YouTube’da. İlk videosunda, tweetin gördüğü ilgi ve dayanışma mesajlarına çok mutlu olduğunu belirten Köse; videoda açıldıktan sonra yaşadıklarını paylaşıyor.

O tweet…

Köse’nin büyük ilgi gören ce “Bundan beş yıl önce Ankara’ya kendi başıma sıfırdan taşındığım zaman eşcinsel bir erkek olarak babam tarafından reddedilmiştim. Yıllarca hayatımı babama ispat ederek yaşamaya çalıştım. Bugün şu sözleri duymak benim için gurur verici. Yalnız başladım ama yanlış değilim” açıklamasıyla paylaştığı mesaj şöyleydi:

“Sana seneler önce hayal kırıklığısın senden bir bok olmaz demiştim ya... Bu kadar erken hayatın yükünü omuzlarında taşıdığın ve bunların altından zor da olsa kalktığın için yufka yüreğin ve temiz kişiliğin için ve daha bir sürü güzel meziyetlerin için gurur kaynağısın. Evladım olduğun için rabbime minnettarım seni seviyorum kötüden yanlıştan uzak dikkatli yaşa ilk göz ağrım. Seni geçmişte kırdığım her kelimem her davranışım için beni affet hepiniz ayrı ayrı kalbim, sevgim, yaşama sebebimsiniz.”


Etiketler: medya
İstihdam