11/12/2020 | Yazar: Kaos GL

Korkunun temelini sorgulayan ve ne olduğu üzerine eleştiri getiren çalışma ‘Sana Bir Sır Vereyim Mi?’ bu akşam klibiyle yayında!

Akış Ka’nın çıkış teklisi bu akşam yayınlanacak: Sana Bir Sır Vereyim Mi? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul temelli performans sanatçısı, oyuncu, model, şarkıcı ve söz yazarı Akış Ka’nın çıkış teklisinin klibi bu akşam saat 22’de izleyenleriyle buluşacak.

Korkunun temelini sorgulayan ve ne olduğu üzerine bir eleştiri getiren çalışma ‘Sana Bir Sır Vereyim Mi?’ klibiyle birlikte yayınlanacak.

Sözleri Akış Ka’ya ait olan şarkının prodüksiyonu İstanbullu prodüktör Jtamul’a ait. Mixing ve vokal kayıtta Taner Yücel’in ve mastering koltuğunda da Görkem Karabudak’ın olduğu çalışma bugün tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisi ile buluşacak.

Eril erkek şiddetine karşı her gün yaratmak zorunda kaldığı başkaldırıları söze dökmek olarak yorumladığı tekli elektronik pop’un çağdaş seslerini Akış Ka’nın tekinsiz vokal stili ile birleşiyor. Şarkının Umut Yok tarafından çekilen ve yönetilen müzik klibi ise aynı gün izleyicilerle buluşacak.

akis-ka-nin-cikis-teklisi-bu-aksam-yayinlanacak-sana-bir-sir-vereyim-mi-1

Akış Ka kimdir?

Akış Ka, İstanbul temelli performans sanatçısı, oyuncu, model, şarkıcı ve söz yazarı bir drag kimliktir. İşlerine ilk olarak 2017 yılında başlamıştır. Farklı disiplinleri ve aktivist duruşunu da işlerinde harmanlayan Akış Ka, Elle Türkiye dergisi dahil olmak üzere farklı fotoğraf projelerinde yer almış bunun yanında müzik videoları, kısa film, dizi, reklam ve tanıtım filmlerinde de oyuncu/performansçı olarak rol almaya devam etmiştir. Sanatçı kimliğine ek olarak 2016 yılından itibaren İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası başta olmak üzere LGBTİ+ aktivizm alanında cinsiyet ve beden politikaları üreten çeşitli projelerde bağımsız aktivist olarak aktif çalışmalarını sürdürmektedir. 

Spotify'dan dinleyebileceğiniz şarkının klibini akşam saat 22.00’de aşağıdan izleyebilirsiniz.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: medya, kültür sanat
nefret