21/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Alan2020, tek vücut olduk, madiliğe naş diyerek ekranlarda. Klibe tikel lubunya!

ALAN2020: Hepimiz biriz + Birimiz hepimiz! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kübra Uzun ve Mx. Sür’ün geçtiğimiz yıl Onur Ayı’nda yayınladığı ALAN2020 parçasının klibi dün akşam [alt]cut YouTube kanalında yayınlandı:

“ALAN 2020 geçen sene bu hafta, herkesin eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu bir dünya hayaliyle uykusundan uyandı. Bizim için aslolan koşulsuz sevgiydi, danstı, gullümdü, aşktı. Dolu dolu yaşadığımız anlardan, yerini kendimizi sebepsiz yere hayalini kurarken bulduğumuz anlara bırakan ve aslında bizi biz yapan alışkanlıklarımız evlere kapandıkça kılıktan kılığa girdi: Uzadı, kısaldı. Yattı kalktı... Hopladı, zıpladı! Bu lubunya kabına nasıl sığacaktı?

Günaydın! Biz, sığamadığımız kaplarımızdan enginlere taşan lubunyalarız! Yeri gelir yirmi bin olur, kafamızın tasını attırırsanız tek vücud olup karşınıza çıkarız! Ciddiyetimizi, gücümüzü, aşkımızı sakın ha sorgulamayınız! Dilerseniz sorgulamayı deneyebilirsiniz, biz en iyi bildiğimizi yapıp dans eder, gullümümüzü alıkır; zılgıtlar eşliğinde yeri gelir soyunur, yeri gelir giyinir HOP deriz karşınıza çıkarız. Bizim dengemizi bozmayınız! Hepimiz biriz + Birimiz hepimiz!”

Sözleri Kübra Uzun’a, müziği Uzun ve Mx. Sür’e ait olan şarkının klibini Efe Mine yönetti. ALAN2020’nin klibinde Akış KA, Anna Tholia, AntreSx, Aroth U., Berat Bebek, Beril Acar, Burka K., Carol S, Debonair Detsuki, Efe Mine, Herhalde Meral, Hüseyin Özbalaban, Jeanne d'Horseman, Kiki ggNash, Kübra Uzun, Mertyoglu, Midnight X, Mx. Sür, Öykü Tanvermiş, Queen B, Salomé Alis Altın, Sevde Süperbebek, soXana Aşırı, tusidi, Ünal Bostancı ve Yavuz Parlar oynadı.

İyi seyirler!


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam