24/04/2017 | Yazar: Kaos GL

Festivalde bugün üç ayrı mekânda üç ayrı sinema etkinliği gerçekleşecek.

Ankara Film Festivali Pazartesi sendromuna iyi gelir Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Festivalde bugün üç ayrı mekânda üç ayrı sinema etkinliği gerçekleşecek.

                      Festival kapsamında bugün izleyebileceğiniz Tanna filminden...

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı’nın düzenlediği Ankara Film Festivali başladı. Bu sene 28 defa düzenlenen Ankara Uluslararası Film Festivali 30 Nisan’a dek her gün belgesel, kısa ve uzun metrajlı filmlerle sinemaseverlerle buluşacak.

Festivalin bu sene teması, “Körleşme”. ”Sinema bizi ne zaman körleştirir” sorusuna yanıt arayan festivalde bugün üç ayrı mekânda üç ayrı sinema etkinliği gerçekleşecek.

Büyülü Fener Salonlarında “Tanna”, “Sessiz Bir Tutku”, “Yıldzısız Rüyalar”, “Çizgiler, Zaman ve Şehre Dair”, “Hayat Var”, “Ana, Sevgilim”, “Beuys”, “Truman” ve “Kol Saati” filmlerini seyredebilirsiniz.

Çağdaş Sanatlar Merkezinde ise bugün “Mana Mou”, “Başka”, “Bademler”, “Kaz Otaran”, “Gardırop” ve “Hermana” belgeselleri ile “Bağımlılık”, “Mara”, “Beyoğlu Sineması”, “Güney Kutbu”, “Mağrip”, “Dumrakatak”, “Subsuelo”, “Bir İş Görüşmesi Hikâyesi”, “Interview”, “Hedef”, “İt”, “Karib”, “Kutu”, “Ekmeğimi Kazanırken”, “Mavera, Vedat Oyan”, “İnsan”, “Patates Olmasın”, “Kot Farkı” ve “Yolcu” kısa filmlerini izleyebilirsiniz.

Ayrıca Goethe Institut’de saat 11:30’da Dr. Yeşim Arsoy Baltacıoğlu eşliğinde “özel efekt makyaj atölyesi” gerçekleşecek.

Festivalin ayrıntılı programı için burayı ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam