21/04/2015 | Yazar: Kaos GL

Ankaralı homofobi ve transfobi karşıtları 1 Mayıs hazırlıkları için 26 Nisan Pazar günü kahvaltıda buluşuyor.

Ankaralı homofobi ve transfobi karşıtları 1 Mayıs hazırlıkları için 26 Nisan Pazar günü kahvaltıda buluşuyor.
 
Fotoğraf: 1 Mayıs 2014, Ankara
 
Kaos GL ve Pembe Hayat Dernekleri ile Ankara'dan homofobi ve transfobi karşıtı öğrenci grupları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde kahvaltıya çağırıyor. 26 Nisan Pazar günü 11.00’de Telvin Kafe’de yapılacak kahvaltının ardından 1 Mayıs eylemi için hazırlıklar konuşulacak. Döviz, slogan, performans atölyeleri yapılacak.
 
Homofobi ve transfobi karşıtlarının bir araya geleceği kahvaltı ücreti 5 TL. Kahvaltıya katılmak için 25 Nisan’a kadar kkm@kaosgl.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.
 
Kahvaltıdan bir gün önce 25 Nisan’da ise dernekler 1 Mayıs çağrısı için stand açacaklar. Konur-1 Sokak’ta saat 14.00-19.00 arasında 1 Mayıs Gökkuşağı Çağrı Standı homofobi ve transfobi karşıtlarını 1 Mayıs’ta sokağa çağıracak.
 
LGBTİ’lerin örgütlü olarak Kaos GL pankartı arkasında sokağa çıktığı ilk eylem olan 1 Mayıs 2001 yılından beri Ankaralı homofobi ve transfobi karşıtları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü eylemlerine gökkuşağı bayraklarıyla katılıyor. Emek hareketi ile homofobi ve transfobi karşıtı hareketin dayanışma içinde birlikte mücadele etmesi gerektiğini savunuyor.
 
Telvin Kafe: Konur-1 Sokak No:10/17 Kızılay

Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam