20/02/2017 | Yazar: Kaos GL

‘Ailelere Açılma’ buluşması 25 Şubat Cumartesi günü Ankara’da yapılacak.

Ankara’da ‘aileye açılmak’ tartışılacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Ailelere Açılma” buluşması 25 Şubat Cumartesi günü Ankara’da yapılacak. Katılmak için danisma@pembehayat.org adresine mail atmak yeterli.

Kaos GL Derneği, Pembe Hayat Derneği ve Gökkuşağı Aile Grubu’nun düzenlediği “Açılma Sohbetleri” kapsamında 25 Şubat Cumartesi günü saat 13.00-16.00 saatleri arasında “Ailelere Açılma” tartışılacak.

Katılımcıların kendi açılma deneyimlerini paylaştığı sohbetler kapsamında Ocak ayında “Kendimize Açılma” konusu tartışılmıştı.

25 Şubat Cumartesi günü saat 13.00-16.00 saatleri arasında yapılacak buluşmaya katılmak için danisma@pembehayat.org adresine mail atmak gerekiyor.

Ocak ayında yapılan sohbetten bazı katılımcıların değerlendirmeleri şöyle:

“Çok beğendim, çok eğlendim daha önce katıldığım toplantılara benzemiyordu, gerçekten mutlu oldum kaliteli zaman geçirdim.”

“Çok keyifliydi. Uzun bir aradan sonra özgür hissettiğim bir alan oldu.”

“Ben ilk defa böyle bir toplantıya katıldığım için çok hoşuma gitti. Başka insanların da yürüdüğü yolları gördük. Bence bu toplantılar sık sık olmalı.”

“Bu toplantılara katılan insanların paylaştığı deneyimlerin çoğunda kendimi buluyorum ve yalnız olmadığımı hissediyorum... İyi ki varsınız.”

“Her şeyden önce kendimizi anlatmanın, paylaşmanın verdiği rahatlık çok güzeldi.”


Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam