07/06/2023 | Yazar: Kaos GL

Mabel Matiz, Mert Demir ile seslendirdiği “Antidepresan”ın Powertürk Müzik Ödülleri’nde yılın şarkısı seçilmesinin ardından yaptığı sahne konuşmasında Onur Ayımızı kutladı.

“Antidepresan” yılın şarkısı seçildi: “Onur Ayımız kutlu olsun” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Powertürk Müzik Ödülleri 2023 sahiplerini buldu. Mert Demir’in yazdığı ve Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği Antidepresan şarkısı, yılın şarkısı seçildi.

Mabel Matiz ödül konuşmasında şarkıyı dinleyen ve hayatına alan herkese teşekkür ederek Onur Ayımızı kutladı:

“Şarkımızı seven, dinleyen, hayatına alan hepinize çok teşekkür ediyorum. Şarkıyı yazan, produce eden değerli dostum Mert Demir’e bir alkış rica ediyorum. Çok teşekkürler Mertciğim, böyle bir şarkı yazdığın ve benimle paylaştığın için. Uzun yıllardır müziğe verdikleri destekten dolayı Power Group’a çok teşekkür ediyorum. Son olarak Onur Ayımız kutlu olsun diyorum.”

Matiz’in ardından mikrofonu alan Mert Demir, şarkının milyonlarca insan tarafından söylenmesinin muhteşem bir deneyim olduğunu söyledi:

“Ben öncelikle Mabel’e daha sonra bizi dinleyen, destekleyen bütün dinleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Evimin salonunda yazmış olduğum, karalamış olduğumuz bir şarkının milyonlarca insan tarafından hep bir ağızdan söylenmesi müthiş bir deneyimdi. Anı defterimizin en güzel yerlerine yazacağımız müthiş bir serüvendi. Hepinize iyi eğlenceler.” 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam