24/06/2010 | Yazar: Kaos GL

Süleyman Efendi meğer ayıymış!

Aşk-ı Memnu Veda’nın Senaryosunu Kaos GL Ele Geçirdi! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Süleyman Efendi meğer ayıymış! Aşk-ı Memnu’nun gelecek sene yapılacak filminde, Türkiye Ayılarının düzenlediği Hard Core Etkinlikleri’nde “Ayı güzeli” seçilecekmiş.
 
Veee meğer Nihat biseksüelmiş! Hem Peyker’i hem de ayıları severmiş. Hani şu chaser denilenlerden… 2 sezon boyunca tek amacı ise, Behlül’ün yatını kaptığı gibi Süleyman Efendi’yi Amerikalara götürmek ve artık ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmamakmış.
 
Matmazel,  iki yıl boyunca boş yere Türkiyeli eşcinsel ve biseksüel kadınların rüyasına girmemiş… Evet, Matmazel, Fransız lezbiyeniymiş! Son bölümde, Matmazel deli divane Bihter’e olan aşkını açıklarken, son dakika golü dizinin annesi Firdevs’den gelirmiş! Firdevs, Matmazeli yaşına ve başına uygun bularak, Behlül ve Nihal’in yeni evine kaçıracakmış! 
 
Çetin Özder, çetin ceviz değilmiş! Asıl bomba, o sürekli takım elbise ile gördüğümüz Bey Amca tadındaki karakterden gelecekmiş! Çetin, kadından erkeğe transseksüel ve kadından erkeğe travesti imiş! Çetin’in bu kadar sıklıkla Amerika’ya gidip geliyor olmasının sebebi, meğer azıcık rahat nefes alma ihtiyacıymış! Tabii, kalbini kimin doldurduğunu sormayacak mısınız? Tabii ki Beşir! Tek derdi, Beşir’i baştan çıkarmakmış! Ancak o şahane takım elbisesiyle, nasıl girsin Beşir’in minicik bahçe akvaryumuna!
 
Beşir’in ince hastalığının nedeni, erken yaşlarda yaşadığı cinsel kimlik kargaşasının gümbürtüsünde koşturduğu eczaneden yanlış hormonu almakmış…
 
Adnan, yani şugardaddy,  Bihter ile kıydığı nikâhı, meğer bizim Firdevs’in hizmetçisi Katya’ya yanaşmak için yapmış! Katya ise, o hanım hanımcık görüntüsünün arkasında, Maço bir Rus subayı barındırıyormuş! Rusya’da da çocuğu filan da yokmuş! Türkiye’nin tüm erkeklerinden rol çalan nikâhlı kocası ise, sırf Rusya’ya kapak atabilmek için kıymış bu nikâhı!
 
Bihter, Bihter, Bihter… Ağlarken de gülerken de aynı yüz ifadesi ile rol kesen genç gelin Bihter, Adnan ile yaşadığı solgun seks hayatından dolayı Behlül’e pas vermek zorunda kalmış… Melih Bey takımıgillerden olan gelinimiz, Matmazel’in aşkını karşılıksız bırakmakla yetinmeyip, annesinin Matmazel’i kaçırmasında pek de beis görmeyecekmiş! Ve merak ediyor iseniz, cevabı şu: Kürtaj yaptırdığı çocuk, meğer Adnan’ın tipsiz avukatındanmış!
 
Erkek güzeli Behlül, erkeklerin ve kadınların gönlünde taht kuran birisi kimliğini de yanına alarak, amcaoğlu fantezilerinin başkahramanlığına yükseliyormuş. Hooop oradan da Bayram Sokak’a!
 
Evin çarpık yürüyüşlü kızı Nihal, aslında aseksüel bir kızımızmış. Meğer piyano derslerinden ve Matmazel’in vıdı vıdılarından cinsel hazları gelişememiş. Şu ana kadar bu hazlarının yerini, babasının sonu asla gelmeyecek olan parası ile doldurmuş. Sezercik ile Fıstık Sıpa filmindeki “Babam alıcak onu. Binicem üstüne, vurucam kırbacı vurucam kırbascı” repliği, bu akşam Behlül için kullanılacakmış.
 
Peyker, Peyker, Peyker… Güzel gözlü Peyker… Bihter’in ölümü ile ne kocasında ne de Amerika’da hevesi kalan Peyker, ailesinin can düşmanı olan Hilmi Önal’ın işletmeye başlayacağı pavyonda assolist olarak çalışacakmış. Hilmi’nin, Adnan ile yaptığı çekişmelerdeki tek güvencesi, meğer pavyondan akın akın banka hesabına akan paracıklarmış. Tabii Hilmi, Peyker’e sadece ve sadece kızı olarak bakacakmış, filmde imzaladığı kontrata göre…
 
Evin fındıkfaresi Bülent… Gece herkes yatağına çekildikten sonra mutfaktan yemek araklayabilen zavallı Bülent, yerlerde sürünen özgüven ile, babasının şirketini devir almayı bırakın, yalısının önünden geçen taksilerden birini durdurmayı bile artık beceremezmiş.
 
Son olarak, Arsen Hanım’ın godamanlığının nedeni, yalnızca Adnan’dan arakladığı şirket kârları değil, lezbiyenler borsasında bire bin kaptığı düzeniymiş. Eh tabii bir de çiftlikteki atların kirası, iyi para ediyormuş!

Toplumsal cinsiyet rollerini pekiştiren ve heteronormatif algıyı besleyen bütün TV programlarını Kaos GL olarak eleştiriyoruz. En az yukarıdaki metin kadar "abuk" senaryoları bizlere daha ne kadar izlettireceksiniz?

Etiketler: medya
nefret