27/01/2022 | Yazar: Kaos GL

Hak Odaklı Habercilik, Haber Fotoğrafçılığı, LGBTİ+ Odaklı Habercilik ve İfade Özgürlüğü eğitim videolarına atolyebia.org üzerinden ulaşabilirsiniz.

Atölye BİA eğitim videoları yayında Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

IPS İletişim Vakfı/bianet’in yürüttüğü ve hak odaklı haberciliği yaygınlaştırmak amacıyla gazetecilere, işsiz bırakılmış gazetecilere, iletişim fakültesi öğrencilerine, gazetecilik yapmak isteyen herkese atölyeler düzenleyen Atölye BİA, “Eğitim Odası” sekmesinde yer alan dört eğitim materyalini video serisi haline getirdi.

Atölye BİA sitesinin “Eğitim Odası” sekmesinde yer alan Hak Odaklı Habercilik, Haber Fotoğrafçılığı, LGBTİ+ Odaklı Habercilik ve İfade Özgürlüğü başlıklı dört eğitim notunun artık animasyonlu videoları da mevcut.

Hak Odaklı Habercilik eğitim videosunda gazeteci Nazan Özcan, Haber Fotoğrafçılığı eğitim videosunda fotoğrafçı-yazar Özcan Yurdalan, LGBTİ+ Odaklı Habercilik eğitim videosunda Kaos GL editörü Yıldız Tar, İfade Özgürlüğü eğitim videosunda ise Medya Gözlem Raportörü-Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkiye Temsilci Erol Önderoğlu eğitmen olarak yer alıyor. 

Üç dilli (Türkçe, Kürtçe ve İngilizce) videolara atolyebia.org üzerinden ulaşabilirsiniz.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: medya
İstihdam