28/07/2008 | Yazar: Kaos GL

Eşcinseller, Ermeniler, Kürtler, Aleviler, Romanlar, Transeksüeller, Gençler, Kadınlar kısacası Türkiye’de ayrımcılığa uğrayan insanlar Sanat Kampında buluşuyorlar.

Eşcinseller, Ermeniler, Kürtler, Aleviler, Romanlar, Transeksüeller, Gençler, Kadınlar kısacası Türkiye’de ayrımcılığa uğrayan insanlar Sanat Kampında buluşuyorlar.

Kaos GL, ABD Büyükelçiliği Gençlik ve İnsan Hakları Hibe Programı kapsamında, Türkiye’de ayrımcılığa uğrayan toplumun farklı kesimlerini bir araya getiriyor. Birbirimizi dinlemek için, birbirimizin derdini anlamak için bir sanat kampı organize ediyoruz. ‘Ayrımcılığa karşı birlikte mücadele edebiliriz, birbirimizi yargılamadan dinleyebiliriz, birlikte bir şeyler üretebiliriz’ diyorsanız. Sizin de bizimle paylaşacak bir şeyleriniz varsa buyurun kampımıza katılın.

Kampta ‘birbirimizle nasıl söyleşi yapabiliriz’i öğreneceğiz, birbirimizle söyleşiler yapacağız. Bir yandan kamera tutmayı öğreneceğiz, bir yandan da birbirimizin derdine önyargısız bakabilmeyi. Eğer siz de birlikte bir şeyler üretmek istiyorsanız ekteki başvuru formunu doldurarak ‘Ayrımcılığa Karşı Sanat’ kampına katılın.

Kamp boyunca katılımcılar birbirleriyle söyleşiler yaparak, belgesel çekimi gerçekleştirerek kampı ölümsüzleştirecekler.

Ayrımcılığa Karşı Sanat Kampı, 3-7 Eylül 2008 tarihleri arasında Kapadokya’da yapılacaktır. Katılımcıların 3 Eylül 2008 akşamı otele girmeleri beklenmektedir. Ulaşım ve konaklama Kaos GL tarafından karşılanacaktır. Katılımcıların 18 - 30 yaş arasında olmaları gerekmektedir.

Kamp başvuru formu için linke tıklayınız.

Başvurularınızı 15 Ağustos 2008 tarihine kadar semih@kaosgl.org adresine gönderiniz.

Kaos GL Derneği

www.kaosgl.org

0 312 230 03 58

Etiketler: kültür sanat
İstihdam