16/06/2020 | Yazar: Kaos GL

Bağ Etkileşimli Öğrenme Derneği pandeminin farklı kesimler üzerindeki etkilerini tartıştığı “Bağ Kuran Söyleşiler” dizisinde LGBTİ+’ların pandemi sürecinde yaşadıklarını konuşacak.

Bağ Kuran Söyleşiler’de “Pandemi ve LGBTİ+’lar” konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bağ Etkileşimli Öğrenme Derneği pandeminin farklı kesimler üzerindeki etkilerini tartıştığı “Bağ Kuran Söyleşiler” dizisinde 17 Haziran Çarşamba akşamı “Onur Haftası” teması ile LGBTİ+’ların pandemi sürecinde yaşadıklarını konuşacak.

Söyleşi, “Pandemi öncesinde de özellikle LGBTİ örgütler ciddi yasaklama ve baskılarla karşılaşmıştı. Pandemi sürecinde eve kapanmanın, yasakların, ekonomik daralmanın LGBTİ+ bireyler üzerinde ne gibi etkileri oldu? Neler hissediyorlar? Neler yaşıyorlar? Neler düşünüyorlar? Geleceğe yönelik kaygıları ve beklentileri nedir? Ne yapılmalı” sorularına yanıt arayacak.

Nasıl izleyebiliriz?

Kaos GL, Pembe Hayat, Uluslararası Af Örgütü’nde insan hakları ve LGBTİ+ hakları alanında çalışmalar yapan hukukçu ve yazar Remzi Altunpolat’ın konuşmacı olduğu söyleşi 17 Haziran Çarşamba saat 21.30’da Zoom platformunda gerçekleşecek.

Söyleşiyi izlemek için Zoom'da ID 835 8468 6005, şifre ise 337670.


Etiketler: insan hakları, yaşam
İstihdam