03/12/2012 | Yazar: Ömer Akpınar

Bahçeşehir Üniversitesi Gri Kulübü, ‘LGBT ve Kadın’ örgütlenmesiyle üniversite içerisinde özgürleşebilmek ve görünürlük için ‘Tanışma Toplantısı’na davet ediyor.

Bahçeşehir Gri Kulübü Tanışmaya Bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bahçeşehir Üniversitesi Gri Kulübü, “LGBT ve Kadın” örgütlenmesiyle üniversite içerisinde özgürleşebilmek ve görünürlük için “Tanışma Toplantısı”na davet ediyor.

Bahçeşehir Üniversitesi GRİ Kulübü, 4 Aralık 2012 Salı saat 18:30’da Maksem’de, Tanışma Toplantısı yapacak.

“Gri Bölge” insanlarının çağrısı şöyle:

Toplantıda; tanışıyoruz, kulüpten bu seneki beklentilerimizi, isteklerimizi ve kulüp hakkındaki eleştirilerimizi paylaşıyoruz, birbirimizle iletişiyoruz, şakalar-komiklikler yapılırsa da gülmeden geçmiyoruz!

Bahçeşehir Üniversitesi bünyesindeki "GRİ Bölge" insanları olarak, "LGBT ve Kadın" çerçevesinde örgütlenebilmemiz, üniversite içerisinde özgürleşebilmek ve görünürlük açısından çok önemli. Bu konuda duyarlı bireyler olarak da öncelikle birbirimizi tanıyıp, ardından neler yapabileceğimizi konuşalım istiyoruz. 

Maksem’in yeri

Maksem’in yerini bilmeyenler için tarif; Fazıl Say Salonu’nun karşısındaki koridordan düz ilerlediğinizde Maksem’i görebilirsiniz. Şayet bulamazsanız, güvenliğe sorduğunuzda da size yardımcı olacaklardır.

Dışarıdan gelecek olanlar bu mail adresine geri dönebilirlerse; kendilerini kapıdan alıp, Maksem’e kadar eşlik edebiliriz.

 4 Aralık Salı, 18:30’da Maksem’de görüşmek üzere!


Etiketler: insan hakları, eğitim
nefret