24/02/2017 | Yazar: Kaos GL

‘Baki Koşar Ödülleri’ töreni bir dönemin ünlü trans kadın ses sanatçıları Banu Ersoy, Derya Sonay ve İlkim Tanyeli’nin şarkılarıyla ve Smyrna Senfoni Orkestrasının katılımıyla devam edecek.

Baki Koşar Ödülü bu akşam sahibini buluyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Baki Koşar Ödülleri” töreni bir dönemin ünlü trans kadın ses sanatçıları Banu Ersoy, Derya Sonay ve İlkim Tanyeli’nin şarkılarıyla ve Smyrna Senfoni Orkestrasının katılımıyla devam edecek.

9. Baki Koşar Kültür ve Sanat Festivalinde bugün edebiyatta ve dilde kuir izleri, moderatörlüğünü Nazan Özcan'ın yaptığı "Dilin Performansı" panelinde yakalayabilirsiniz. Panelde Oylum Yılmaz “Dil ve edebiyatta mağdurun hikâyesi”ni anlatacakken Nicholas Kontovas ise “Osmanlı İstanbul’undan günümüz Türkiye’sine kuir argo” konulu sunumunu yapacak. Etkinlik 17’de Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezinde başlayacak.

Panelin ardından BDSM estetiği, tahakküm oyunu ve tat alma deneyimini buluşturan, duyular ve hisler üzerine bir araştırma olan "Bondage Dinner"ı izleyebilirsiniz. Performanslar, Elif Domaniç, Leman Sevda Darıcıoğlu, Medusa, Ozan Ünlükoç’a ait. 18.30’da başlayacak olan etkinlik için festival@siyahpembe.org mailine kayıt istediğinizi bildiren bir e-posta atmanız gerekmekte.

Cuma'nın yorgunluğunu Baki Koşar Ödülü Töreni ile atabilirsiniz.

Sunuculuğunu Pembe Hayat Derneği’nden Buse Kılıçkaya’nın yapacağı Baki Koşar Ödül Töreninde, bu sene de cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığıyla mücadele eden kişi ya da kurumlar ödüllerin sahibi olacak. 19.30’da başlayacak ödül töreni bir dönemin ünlü trans kadın ses sanatçıları Banu Ersoy, Derya Sonay ve İlkim Tanyeli, Smyrna Senfoni Orkestrası ile devam edecek.

Ayrıntılı program burayı ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam