29/04/2011 | Yazar: Kaos GL

Anti-Militarist Buluşma’nın giderlerini karşılayacak Bandista ve Enzo’nun dayanışma konseri 3 Mayıs Salı günü Nefes Bar’da olacak.

Bandista ve Enzo'dan Homofobiye Karşı Dayanışma! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Anti-Militarist Buluşma’nın giderlerini karşılayacak Bandista ve Enzo’nun dayanışma konseri 3 Mayıs Salı günü Nefes Bar’da olacak. Homofobi Karşıtı Buluşma’nın en büyük partisinin biletleri Partide kapıdan ve ODTÜ’deki standlardan sağlanabilir.
 
Parti 14-15 Mayıs’ta gerçekleştilecek “Anti-Militarist Buluşma”, “Anarko-Queer Atölye” ve “Bikeporn Film Gösterimi” için maddi kaynak toplamak amacıyla düzeleniyor. Antiotoriterler, antimilitaristler, anarşistler, feministler, antifaşistler, LGBTT’ler hep beraber dayanışmaya, dans edip eğlenmeye coşmaya davetliler.
 
Kaos GL ile Anarşi Kolektifi Ankara (AKA)’nın birlikte düzenlediği parti, 3 Mays 2001 Salı günü, saat 21:00’de, Sakara Caddesindeki Nefes Bar’da başlayacak.
 
10 TL’den satılacak biletler Partide kapıdan ve ODTÜ kampüsündeki standlardan sağlanabilir.
 
Anti-Militarist Buluşma
 
Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında 14 Mayısta düzenlenecek Anti-Militarist Buluşma’da Türkiye’deki anti-militarist hareketler ve gündemleri üzerine geniş bir grup konuda sunumlar yapılacak. Militarizmin sözleşmeli askerlik, ekolojiye verdiği zarar ve toplumsal cinsiyet gibi konularla ilişkisi eletirisinin yanı sıra imanî retçiler ve Kürt Vicdani Ret Hareketinin de sunumları dinlenebilecek, tartışılabilecek.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam