07/07/2017 | Yazar: Kaos GL

Barbaros Şansal, ‘Makam Odası-Linç’te, mağduru olduğu linç girişimi ve sonrasında Silivri Cezaevi’ne kapatılıp aylar sonraki beraatına dek geçen süreci anlatıyor.

Barbaros Şansal’dan ‘Makam Odası-Linç" Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Barbaros Şansal, “Makam Odası-Linç”te, mağduru olduğu linç girişimi ve sonrasında Silivri Cezaevi’ne kapatılıp aylar sonraki beraatına dek geçen süreci anlatıyor.

Barbaros Şansal, Atatürk Havalimanı apronunda linç girişimine uğraması ve sonrasında Silivri Cezaevi’ne kapatılıp aylar sonraki beraatına dek geçen süreci  “Makam Odası-Linç” isimli kitabında anlattı.

Pijama yerine sırtımda linçte yırtılan fanila”

Destek Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşan “Makam Odası-Linç” için yayınevi; “hiciv sanatında yepyeni bir çığır açacak anekdotları, aklınızın sınırlarını zorlayacak metaforları ve alegorik üslubuyla elinizden bırakamayacağınız bir Türkiye panoraması sunuyor...” ifadeleriyle tanıtıyor.

Şansal’ın yaşadıklarının ipuçları arka kapakta şu cümlelerle özetleniyor:

“Yer paspasım verildi ama kovam yok. Bu gece de bir döşeğim var ya artık bana gam yok. Pijama yerine sırtımda linçte yırtılan fanila. Göğsümde koca Atatürk var hâlâ başkasına karnım tok.”


Etiketler: kültür sanat
İstihdam