03/01/2011 | Yazar: Kaos GL

Beyoğlu'nda bir trans, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından vuruldu. Yaralı hastanede tedavi altına alındı.

Beyoğlu'nda bir trans, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından vuruldu. Yaralı hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan zanlının peşine düştü.

Olay, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde seyreden otomobilin içinde bulunan trans N. A. ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs tartışmaya başladı. Şahıslar Hilton Otel önüne geldiğinde otomobili sağa çekerek tartışmaya devam etti. Tam bu sırada N. A.’ya silahını doğrultan şahıs 5 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.
 
Çığlıkları duyan çevredekiler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı N. A.  olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerini güvenlik şeridi ile çeviren polis ekipleri ise otomobilin içinde ve çevresinde boş kovanları buldu. Otomobil trafik çekicisiyle bulunduğu yerden kaldırıldı.
 
Polis ekipleri N. A.’ya ateş eden zanlının peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam