14/06/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

The Big Bang Theory adlı durum komedisinde zeki ve sivri dilli Sheldon Cooper’ı oynayan aktör Jim Parsons yeni filminde bir eşcinsel hakları aktivistini canlandıracak.

Big Bang Theory’nin Sheldon’ı Eşcinsel Aktivist Rolünde Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
The Big Bang Theory adlı durum komedisinde zeki ve sivri dilli Sheldon Cooper’ı oynayan aktör Jim Parsons yeni filminde bir eşcinsel hakları aktivistini canlandıracak. Geçen yıl eşcinsel olduğunu ifade eden Parsons, Glee’nin yaratıcısı Ryan Murphy’nin The Normal Heart (Normal Kalp) uyarlamasında rol alacak.
 
The Normal Heart, 1980’lerin başında New York’taki HIV salgınını konu alıyor. Parsons, filmde eşcinsel aktivisti Tommy Boatwright’ı canlandıracak. Oyuncu, Larry Krammer’ın Tony ödüllü oyunu 2011’de Broadway’de sahnelendiğinde de aynı rolü oynamıştı.  
 
Oyuncular arasında Julia Roberts, Mark Ruffalo ve Matt Bomer da bulunuyor. Roberts, AIDS aşamasındakilere yardımcı olan bir parapleji doktorunu, Ruffalo HIV salgınıyla hayatını kaybedenlere tanıklık eden bir eşcinseli, Bomer ise Ruffalo’nun sevgilisi olan bir gazeteciyi canlandırıyor.
Yaz boyunca çekimleri sürecek filmin galası 2014 yılında yapılacak. 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam