28/09/2017 | Yazar: Gözde Demirbilek

Ellen Page ve Kate Mara’nın başrollerini paylaştığı My Days of Mercy, babası idama mahkum edilen Lucy’nin avukat Mercy’e aşık oluşunu anlatıyor.

Bir lezbiyen drama: My Days of Mercy Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ellen Page ve Kate Mara’nın başrollerini paylaştığı My Days of Mercy, babası idama mahkum edilen Lucy'nin avukat Mercy'e aşık oluşunu anlatıyor.

Başrollerini Ellen Page ve Kate Mara’nın paylaştığı My Days of Mercy, bir aşk filmi. Yönetmenliğini Tali Shalom Ezer’in üstlendiği film idama mahkum babası idama mahkûm edilen Lucy’nin (Ellen Page), kendisinden farklı görüşlere sahip olan avukat Mercy’e (Kate Mara) aşık olmasını anlatıyor. Lucy’nin hayatı bu aşkla değişmeye başlıyor. Senaryosunu Joe Barton'ın yazdığı filmde, özellikle iki sevgili arasında ölüm cezası ile ilgili diyalog kuruyor.

Film, Lucy’nin ailesiyle ilişkisini ve yaşadığı kimlik çatışmasını derinlemesine ele alıyor. Page, verdiği bir röportajda oynadığı karakterle ilgili “Oynarken sadece Lucy’nin nasıl hissettiğini anlamaya çalışmaya çalıştım. Karaktein çok derin bir savunma mekanizması var, bir yandan hissizleşiyor ve alay edilen bi karakter. Mercy’nin merhametiyle karşılaştığında kalbini açıyor, bir nevi ışığın içeri girmesine ve gerçekliğe dokunup güzel hislerinin özgürleşmesine izin veriyor” dedi.

Page ayrıca filmin ağır bir senaryosu olduğunu söyleyerek, rolün ve senaryonun acı çektiren hissiyle başrol arkadaşı Kate’in enerjisiyle başa çıkabildiğini ifade etti.

My Days of Mercy filminin Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği ile ilgili henüz bir bilgi yok.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam