31/05/2006 | Yazar: Kaos GL

Bob Dylan'ı Blanchett oynayacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Gey yönetmen Todd Haynes’in Temmuzda çekimlerine başlayacağı ‘I'm Not There’ adlı film Bob Dylan’ın hayatını anlatıyor. Dylan’ın farklı dönemlerini farklı oyuncular oynayacak. Onlardan biri de Cate Blanchett! Merakla bekliyoruz.

KAOS GL

Oscarlı Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, ünlü Amerikalı protest şarkıcı Bob Dylan'ı beyazperdede canlandıracak. ‘Premiere’ dergisinin internet sitesindeki habere göre, Hollywood'un ünlü yıldızları, 65 yaşındaki efsane şarkıcının hayatının anlatılacağı ‘I'm not there’ adlı filmde, Dylan'ı farklı dönemlerinde oynayacak.

Blanchett'in ünlü şarkıcının gençlik yıllarını canlandıracağı filmde, Heath Ledger, Richard Gere, Christian Bale ve Ben Wishaw da Dylan'ı hayatının farklı dönemlerinde beyaz perdeye taşıyacak.

Daha önce filmde Dylan'ı 70'li yıllarda canlandıracağı açıklanan İrlandalı ünlü aktör Colin Farrel ise filmin kadrosundan son anda çıktı.



Montreal'de Temmuzda çekimleri başlayacak filmi Cennetten Çok Uzakta (Far From Heaven) ve Velvet Goldmine gibi eşcinsel klasiklerine imza atmış gey yönetmen Todd Haynes yönetecek.

Filmin kadrosunda ayrıca Julianne Moore, Charlotte Gainsbourg ve Michelle Williams da yer alıyor.

Filmde Dylan'ın şarkıları PJ Harvey, White Stripes grubundan Jack White ve REM grusundan Michael Stipe tarafından seslendirilecek.

Kaynak: Hürriyet, 26 Mayıs 2006




Etiketler: kültür sanat
İstihdam