15/11/2011 | Yazar: Kaos GL

Boğaziçi Üniversitesi LuBUnya LGBTT Topluluğu ‘cinsellik belasını masaya yatırmak için’ 16 Kasım Çarşamba günü, ‘Cinsellik Atölyesi’ düzenliyor.

Boğaziçi’nde LuBUnya’dan Cinsellik Atölyesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Boğaziçi Üniversitesi LuBUnya LGBTT Topluluğu “cinsellik belasını masaya yatırmak için” 16 Kasım Çarşamba günü, “Cinsellik Atölyesi” düzenliyor.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsünde yapılacak atölye için LuBUnya’dan yapılan çağrı şöyle:
 
“Konuşulamayanı konuşmak, tabularımızı yıkmak, yatak odasına hapsedilmeye çalışılan cinselliklerimizi istediğimiz kadar ortaya sermek veya belki de sermemek, arzularımızı ve bedenlerimizi özgürleştirmek için herkesi cinsellik atölyemize bekliyoruz!

Geçen sene hikayeler yazdık. Bu sene ise sorularımızla gelelim dedik. Kimliğimizi açığa çıkarmadan, isterse...k rumuz kullanarak sorularımızı küçük kağıtlara yazalım ve sırayla okuyalım; sorulara cevap vermeye çalışmak yerine, sorularla tartışalım; yeni sorular soralım, sorduklarımızı alt üst edelim istedik.

Kısacası şu cinsellik belasını bir masaya yatıralım hep beraber!”

Yer: Bogazici Universitesi Kuzey Kampus, NH202 Binası

NH202 Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsündeki New Hall binası 202 nolu oda anlamına gelmektedir. Boğaziçi Üniversitesi’ne Taksim’den 559c, Kabataştan 43r, sarıyerden 59rs, şişliden 59r ile gelebilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesinde inerseniz, Kuzey Kampüsü kime sorsanız gösterir. İletişim: Yıldız Tar 05416721764

Blog adresi: http://lubunyabogazici.blogspot.com/2011/11/cinsellik-atolyesi.html
 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam