20/03/2015 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL ve Pembe Hayat dernekleri ile Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında gerçekleşen film gösterimleri devam ediyor.

Bu akşam beyazperdede: Margarita Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL ve Pembe Hayat dernekleri ile Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında gerçekleşen film gösterimleri devam ediyor.
 
“Margarita” adlı film, bu akşam saat 18:30’da Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde gösterilecek.
 
Filmin konusu
 
Altı yıldan uzun zamandır yasadışı yollarla Kanada’da yaşayan Margarita çocuk bakıcılığı yapmaktadır. İş tanımı sürekli genişleyen hayat dolu Margarita utangaç Jane ile ilişki yaşamaktadır. Beklenmedik bir kaza Margarita’nın bütün hayatını değiştirir.
 
Yönetmenler hakkında

Dominique Cardona’yla Laurie Colbert yirmi yılı aşkın süredir birlikte film yapıyorlar. Cezayir’de doğan Dominique 1990’da Toronta’ya taşındı. Toronto’lu film yapımcısı Laurie Colbert ise yıllardır bağımsız filmler yazıyor, yönetiyor ve yapımcılığını üstleniyor. Cardona’yla Colbert birlikte beş film yaptılar. “Margarita” ikinci uzun metrajlı filmleridir.
 
YÖNETMENLER: Dominique Cardona, Laurie Colbert
YAPIMCI: Rechna Varma
SENARYO: Dominique Cardona, Laurie Colbert, Margaret Webb
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: D. Gregor Hagey
KURGU: Phyllis Housen
OYUNCULAR: Nicola Correia Damude, Christine Horne, Patrick McKenna, Claire Lautier, Maya Ritter
ÖDÜLLERİNDEN BAZILARI: Toronto Inside Out LGBT Film Fest: En İyi Film Seyirci Ödülü,  London Lesbian Film Festival: En İyi Film Seyirci Ödülü, En İyi Kanada Filmi 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam