02/11/2022 | Yazar: Kaos GL

İzmir ilçelerinde LGBTİ+’lar için psikososyal ve hukuki destek ağlarının kurulması, merkezdeki hizmetlerin kent geneline yayılması için hazırlanan eğitim programı yayında. Katılmak için buradan başvurabilirsiniz.

Building Rainbow Bridges’ın eğitimleri başlıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği ve Turuncu Dernek, İzmir ilçelerinde LGBTİ+’lar için psikososyal ve hukuki destek ağlarının kurulması, merkezdeki hizmetlerin kent geneline yayılması için başladığı projenin eğitim programı duyuruldu.

İzmir İlçelerinde LGBTİ+'lar için Psikososyal ve Hukuki Destek Ağlarının Kurulması Projesi – Building Rainbow Bridges (BRB) Projesi dahilinde İzmir'de bulunan avukat, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, rehber ve psikolojik danışmanlar için toplumsal cinsiyet eşitliği algısını yükseltmek amacı ile eğitimler düzenlenecek.

Program şöyle:

5-6 Kasım 2022: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi (1. Grup)

12-13 Kasım 2022: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi (2. Grup)

19-20 Kasım 2022: Hukukçular için LGBTİ+ Hakları Eğitimi

26-27 Kasım 2022: Sosyal Hizmet Uzmanları için LGBTİ+ Hakları Eğitimi

3-4 Aralık 2022: Psikolog, Rehber ve Psikolojik Danışmanlar için LGBTİ+ Hakları Eğitimi

Eğitimlerin tümü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Konferans Salonu’nda 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Eğitimler için Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı ve Urla’dan servis kaldırılacak.

Katılım sağlamak için buradan form doldurabilirsiniz


Etiketler: insan hakları, kent hakkı
İstihdam