23/01/2023 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+ Derneği ve Turuncu Dernek iki grupla toplamda dört gün “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi”, üç uzman grubuyla (hukukçular, sosyal hizmet uzmanları, ruh sağlığı uzmanları) toplamda altı gün uzman eğitimi gerçekleştirdi.

Building Rainbow Bridges’ın eğitimleri nasıl geçti? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği ve Turuncu Dernek, İzmir ilçelerinde LGBTİ+’lar için psikososyal ve hukuki destek ağlarının kurulması, merkezdeki hizmetlerin kent geneline yayılması için başladığı projenin eğitim programı sona erdi.

İzmir İlçelerinde LGBTİ+'lar için Psikososyal ve Hukuki Destek Ağlarının Kurulması Projesi – Building Rainbow Bridges (BRB) Projesi dahilinde İzmir'de bulunan avukat, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, rehber ve psikolojik danışmanlar için toplumsal cinsiyet eşitliği algısını yükseltmek amacı ile eğitimler düzenlendi.

Bu süreçte iki grupla toplamda dört gün “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi” ve üç uzman grubuyla (hukukçular, sosyal hizmet uzmanları, ruh sağlığı uzmanları) toplamda altı gün uzman eğitimi gerçekleştirildi.

İzmir İlçelerinde LGBTİ+'lar için Psikososyal ve Hukuki Destek Ağlarının Kurulması Projesini buradan takip edebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, kent hakkı
İstihdam