19/12/2009 | Yazar: Kaos GL

İki ırkçı lider Meclis koridorlarında erkeklik kavgasına tutuştu.

Bulgar Irkçıların ‘Eşcinsel’ Kavgası Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İki ırkçı lider Meclis koridorlarında erkeklik kavgasına tutuştu. Tahmin edileceği gibi erkeklik ispatı kavgasında gözden çıkarılan “eşcinsellik” ile “kadın” oldu.

ATAKA lideri Siderov: Yanev eşcinsel, şoförüyle yatıyor!
RZS lideri Yanev: Karını yolla erkekliğimi kanıtlayayım!

Bulgaristan’da Türkçe haberler tartışması sağcı liderleri birbirine düşürdü. Irkçı ATAKA partisinin Başbakan Boyko Borisov ile devlet televizyonunda Türkçe haberleri referanduma getirme kararı almasının ardından aşırı milliyetçi ve İslam karşıtı Düzen, Meşruiyet ve Güvenlik
Partisi Lideri Yane Yanev, katıldığı talk şov programında ATAKA lideri Volan Siderov için “zayıf erkek” yorumunda bulundu. Küplere binen Siderov intikamını, dün parlamentoda aldı. AB ve ABD’li büyükelçilerin katıldığı oturumda Siderov, “Yanev eşcinsel, şoförüyle yatıyor. Başbakan ile yakın ilişkimi çekemiyor” dedi. Batılı diplomatların tanık oldukları  tartışma sonra koridorlara taştı. Yanev, Siderov’a cevaben “Ben heteroseksüelim. Şüphen varsa kanıtlamam için karını gönder” diye bağırdı. Meclis başkanı oturumu iptal ederek batılı diplomatlardan özür diledi.


Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam