19/10/2017 | Yazar: Kaos GL

Hollandalı-Türk müzisyen Burçak ‘Music to Connect’ kapsamında Ankara’da konser verecek.

Burçak, Ankara’ya geliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Hollandalı-Türk müzisyen Burçak “Music to Connect” kapsamında Ankara’da konser verecek. KaosGL.org okuru üniversite öğrencilerinin konsere ücretsiz katılım sağlamak için ezgi@kaosgl.org adresine mail atmaları gerekiyor.

Ödüllü Hollandalı-Türk müzisyen Burçak, Hollandalı müzisyenlerden oluşan orkestrası ile 24 Ekim 2017, Salı akşamı 6:45 KK Ankara sahnesinde olacak.

Konser, yeni bir kültür ve sosyal iletişim ağı projesi olarak geliştirilen “Music to Connect” kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye’deki Hollanda Kültür Ataşeliği’nin desteğini de alan projenin ana platformu “music to connect” facebook grubu. Gruba üye olan üniversite öğrencileri girişte öğrenci kimliklerini göstererek konseri ücretsiz izleyebilecekler.

KaosGL.org okuru üniversite öğrencilerinin ise Burçak’ın konserine ücretsiz katılım sağlamak için ezgi@kaosgl.org adresine mail atmaları gerekiyor.

Burçak hakkında

Hollanda’da doğup büyüyen Burçak pop-rock tarzını oryantal melodiler ile birleştirdiği yüksek enerjili müziği ile ön plana çıkıyor. Single çalışmaları geçen yıldan beri Sony Müzik Türkiye tarafından yayınlanıyor. Velvet Monk adlı grubu Hollanda’nın Overijsel bölgesinin en iyi müzik grubu seçildi ve Pop Prijs ödülünü kazandı. Burçak yakın zamanda popüler single çalışmalarının remixlerinden oluşan bir derleme yayınladı.

Eskişehir’den sonra Ankara’ya gelen Burçak İstanbul’da da konserler vererek “music to connect” facebook grubunun da öncülerinden olacak. Genç müzisyen ayrıca üç şehirde de üniversitelerin müzik topluluklarının üyeleri ile bir araya gelecek. Karşılıklı etkileşim ortamı yaratması arzu edilen sohbetler bireysel ifade ve sanatsal özgürlük temalarına odaklanacak.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam