11/03/2014 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda boşandığı eski eşin tarafından tehdit edilen kadın ve kadını korumakla görevli polis memuru, kadının oğlu tarafından silahla öldürüldü.

Çağlayan Adliyesi’nde Kadın Cinayeti! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda boşandığı eski eşi tarafından tehdit edilen kadın ve kadını korumakla görevli polis memuru, kadının oğlu tarafından silahla öldürüldü.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda silahlı saldırı sonucu 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 kişiden birinin boşandığı eski eşi tarafından tehdit edilen bir kadın, diğerinin ise kadını korumakla görevli polis memuru olduğu öğrenildi. Saldırganın, hayatını kaybeden kadının oğlu olduğu ortaya çıktı.
 
Doğan Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı.
 
Yaralılardan henüz kimliği belirlenemeyen kadının boşandığı eski eşi tarafından tehdit edildiği için adliyeye geldiği, hayatını kaybeden diğer kişinin ise kadını korumakla görevli polis memuru olduğu öğrenildi.
 
Saldırıda bir güvenlik görevlisi de hafif yaralandı.
 
Saldırıyı düzenleyen kişinin ise hayatını kaybeden kadının oğlu olduğu ortaya çıktı. Saldırgan, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. 

Etiketler: kadın
İstihdam