20/10/2022 | Yazar: Kaos GL

Dizi yayında: Ferzan Özpetek 2001 yapımı Cahil Periler filmini Disney+ için 8 bölümlük bir diziye uyarladı.

“Cahil Periler” dizi versiyonu yayında Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ferzan Özpetek, 2001 yapımı Cahil Periler (Le fate ignoranti) filmini Disney+ için 8 bölümlük bir diziye uyarladı. Dizi, dün (19 Ekim) Türkiye platformda yayınlandı.

Drama türünde +18 etiketiyle yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Cristiana Capotondi (Antonia), Eduardo Scarpetta (Michele), Luca Argentero (Massimo), Burak Deniz (Asaf), Ambra Angiolini (Annamaria), Filippo Scicchitano (Luciano) ve Serra Yılmaz (Serra) yer alıyor.

Disney+ Türkiye, diziyi web sitesinde şu açıklamayla sunarken “Antonia, kocası Massimo’nun bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Michele adında bir adamla yaşadığı yasak ilişkiyi öğrenir. Bu haberle yıkılan Antonia, kendini kocasının gizli hayatını araştırırken bulur. Fakat bu sırada, merhum kocasının ikinci ailesi olarak gördüğü Michele ve onun eksantrik arkadaş grubuyla beklenmedik ve derin bir dostluk kurar. Bu insanlar sayesinde hayata karşı bakış açısı değişen Antonia yeniden sevmeyi öğrenebilecek midir?” Instagram sayfasında ise “Aşk, aile ve arkadaşlık üzerine epik bir hikaye…” diyerek duyurdu.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam