03/01/2022 | Yazar: Kaos GL

Ayrımcılığa karşı gökkuşağı koalisyondur diyerekten, 2022 yılına hiç duymadığın şarkılarla girmen için dinlemekten bıkacağın bir liste hazırladık. Mücadeleye birlikte devam ettiğimiz bir yıl olsun lubunya+!

Çalma listesi: 2022 senin yılın lubunya! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2022’nin ilk playlisti ile karşınızdayız. DJ Gözde Demirbilek’in seçtiği şarkılarla 2022 bizim yılımız olsun diyoruz. Gözde Demirbilek’in notuyla playlist yayında:

“İspanya ile Madrit'te oynadığımız ilk maçı 4-1 kaybettik. İstanbul'daki rövanşta ise İspanya'yı Fenerbahçeli Burhan'ın golüyle 1-0 yendik. O dönemde, böyle maçlarda averaj hesabı yapılmıyor ve tarafsız bir sahada üçüncü maç oynanıyordu. Üçüncü maçı, İspanya ile İtalya'nın Roma kentinde oynadık ve 90 dakika 2-2 sonuçlandı. Bu nedenle iş, dünya kupasına gidecek takımı kurayla belirlemeye kaldı. Hakem, futbolculara soyunma odalarına gitmelerini, kendisinin, Türkiye ve İspanya milli takımlarının yöneticilerinin katılımıyla stadın bir odasında kura çekeceğini bildirdi. biz soyunma odamıza geçerek heyecanla beklemeye başladık. Aradan kısa bir süre geçmişti ki, dışarıdan ‘İspanya, İspanya’ diye bir ses duyduk. Baktık ki futbolcu arkadaşımız Beton Mustafa ‘Madrit, Madrit’ diye bağırarak geliyor. Meğer Beton Mustafa, maçtan sonra aceleyle giyinerek kuranın çekildiği odaya girip ardından da müjdeyi anında bize ulaştırmıştı.” Orijinal röportaj, Bandırma Gerçek Gazetesi

“2022 yılına hiç duymadığın şarkılarla girmen için, dinlemekten bıkacağın bir liste hazırladık. Birlikte, güçsüz ama güçlü ve mücadeleye devam ettiğimiz bir yıl olsun lubunya!”




Etiketler: kültür sanat
İstihdam