13/12/2010 | Yazar: Kaos GL

TEM Otoyolu'nun Çayırova Mutlukent TIR Parkı civarında bir transkadın, parasını gasp etmek isteyen 2 kişi tarafandından 2 ayrı tabanca ile kurşunlandı.

Çayırova'da Kurşunlanan Transeksüel Komada Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
TEM Otoyolu'nun Çayırova Mutlukent TIR Parkı civarında bir transkadın, parasını gasp etmek isteyen 2 kişi tarafandından 2 ayrı tabanca ile kurşunlandı. Karnına ve kasıklarına 4 kuşrun isabet eden 28 yaşındaki Sinem B. komaya girdi.

10 Aralık 2010 saat 02.00 sıralarında TEM Otoyolu kenarındaki Mutlukent TIR Parkı yakınına kendi kullandıkları taksiyle gelen E.Ç. (24) ve arkadaşı Ö.A. (25), 28 yaşındaki Sinem B. ile iddiaya göre para vermeden ilişkiye girmek istedi. Parasız ilişki tekliflerini reddeden Sinem B.’nin çantasındaki paraları almaya çalışan E.Ç ve Ö.A., tartışmanın ardından çıkan kavgada tabancalarını çekerek Sinem C.’yi kurşunladı.
 
İki ayrı silahtan çıkan toplam 13 kurşundan 4'ünün kasıklarına ve karnına isabet ettiği Sinem B. kanlar içinde yere yığılırken, 2 şüpheli geldikleri aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Sinem B. olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Sinem B.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. 

2 şüphelinin kimlikleri, olay yerinde bıraktıkları taksinin plakasından yola çıkılarak belirlendi. Polis bu kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam