23/12/2014 | Yazar: Kaos GL

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi Cuma film gösterimde yılın son filmi İsveç filmlerinden Avalon olacak.

Cuma gösterimlerinde yılın son filmi: Avalon Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi Cuma film gösterimde yılın son filmi İsveç filmlerinden Avalon olacak.
 
Kaos GL, Pembe Hayat Dernekleri, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İsveç Büyükelçiliği ortaklığıyla yapılan film gösterimlerinin 2014 yılı son gösterim filmi “Avalon” 26 Aralık Cuma gerçekleştirilecek.
 
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde saat 18.00’deki kokteylin ardından, saat 18.30’da İsveç filmlerinden Avalon adlı film gösterimi yapılacak.
 
Film gösteriminin ardından İsveç Büyükelçiliği’nden Cemal Akyüz ile “Çağdaş İsveç Sineması ve 2014 yılı boyunca süren ortak film gösterimleri deneyimi üzerine söyleşi” gerçekleştirilecek.
 
Etkinlik ücretsiz ve herkesin katılımına açık.
 
Film hakkında
 
Yönetmen: Axel Petersén
Oyuncular: Johannes Brost, Peter Carlberg, Léonore Ekstrand
İsveç 79’, 2012, renkli
İsveçce, Türkçe altyazıyla
 
Açıktan tüketim, sorumsuz açgözlülük ve uyuşturucu kullanımı çoğu kez 1980’leri çağrıştırır. Ancak Avalon’un yetişkin yeniyetmeleri için durum biraz farklı – seksenlerden hiç çıkmamışlar ve hedonist yaşam tarzlarını asla terk etmemişler çünkü. Kulüp tanıtımcısı Janne, ayak bileğindeki elektronik kelepçeden yeni kurtulmuş, eski iş ortağı Klas’la yeniden bir araya gelmiş. Yeni ve sosyetik gece kulüpleri Avalon’un açılışını sabırsızlıkla bekliyor. Janne sürekli olarak yeni boşanmış ablası Jackie’yle dolaşıyor. Jackie erkek kardeşinin gece kulübü sahibi, emlakçı ve sosyete erkeği olarak kariyerini anlatarak moralleri yüksek tutmaya çalışıyor. İyi zamanlar yeniden başlamış gibi, ama talihsiz bir felaket meydana gelince, Janne’ın yeni yaşam ve gece kulübü hayalleri, sonsuza dek ertelenmişe benziyor. 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam