11/06/2024 | Yazar: Kaos GL

Cumhuriyet Kadınları Derneği 10 Haziran’da (dün) yaptığı basın açıklamasında LGBTİ+’ları hedef aldı. LGBTİ+ karşıtı yasa için Meclis’e çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, LGBTİ+’ları hedef gösterdi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat’ta yer alan habere göre; Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Genel Başkanı Tülin Oygür tarafından okunan açıklamada LGBTİ+’ların “aile ve milli devlet yapısını hedef aldığı” iddia edildi. Basın açıklaması, sosyal medya hesaplarından “LGBT’nin Özenderilmesi ve Örgütlenmesine Karşı Yasa İstiyoruz” ve “Çocuklarımız hedefte, Meclis göreve” başlıklarıyla duyuruldu.

Basın açıklamasında yer alan ifadelerden bir kısım şöyle:

“LGBT örgütlerinin Batı devletlerinin büyükelçilikleri ve vakıfları tarafından hibe paralarla desteklenmesi her şeyi açıklamaktadır. Türkiye'deki ABD ve diğer Batı devletlerinin büyükelçilikleri LGBT derneklerine milyonlarca dolarlık yardım yapmaktadır. Bu paralar sözde eşcinsel hakları görünümü altında LGBT propagandası için harcanmaktadır. Siyonist İsrail'in Filistin halkına soykırım uygulamasını destekleyen küresel patronların sözde eşcinsel hakları için bu paraları hibe ettiklerine inanmak mümkün müdür?

LGBT ideolojisini bir toplumun erişkin fertlerine dayatamazsınız, fakat o toplumdaki işbirlikçilerinizle çocukları etki altına alabilir ve istismara açık hale getirebilirsiniz. Aynı cinsiyetten çocukların sevgili olarak öpüştüğü, iki erkek veya iki kadının ebeveyn olduğu, cinsiyetsiz figürlerin cirit attığı çocuk çizgi filmleri boşuna yapılmamaktadır. "Aileni ret et, istediğin cinsiyeti seç" gibi akil almaz ifadelerin yer aldığı sözde çocuk kitapları boşuna okutulmamaktadır. LGBT güzellemesi yapan sanatçılar boşuna türememiştir. Bunlar ülkemizde de izleniyor ve satılıyor. İsveç'te 18 yaş altı cinsiyet değiştirme operasyonlarında yüzde 1500 artış olması LGBT yüzündendir. LGBT'nin öncelikli hedefi çocuk ve gençlerimizdir. LGBT'nin geleceğe dönük bir dayatma olduğunu iyi kavramalıyız.

Birçok devlet LGBT ideolojisine karşı harekete geçmiştir. Yasalar çıkararak LGBT örgütlenme ve propagandasını yasaklamışlardır. Avrupa ve ABD halkları da "çocuklarımızı ve ailemizi koruyacağız” sesleriyle LGBT'ye tepki vermeye başlamıştır. Ülkemizde, LGBT'ye karşı aileyi koruma talebiyle, Derneğimizin de içinde yer aldığı Büyük Aile Platformu tarafından, farklı dünya ve siyasi görüşlerden on binlerce insanımızın katıldığı Büyük Aile Buluşmaları düzenlenmiştir.

Haziran ayında LGBT hareketinin sözde “onur haftası" eylemleri yapılmaktadır. Her tür sapkınlığın sergilendiği ve çocukların da alet edildiği, insan onuruna cephe alan bu eylemlerin "onur haftası" olarak dillendirilmesi büyük çelişkidir ve çok acıdır. Ülkemizde son birkaç yıldır Valiliklerce yasaklanmakla birlikte, izinsiz yürüyüşler yapılmasının önüne geçilmelidir.

LGBT hareketiyle mücadelemiz devam edecektir. Biz toplumsal direnişimizi göstereceğiz ama somut görev devlete düşmektedir. İnsanı ve toplumu korumak, devletimizin görevidir. Çocuklarımızı, aile kurumumuzu, milli devletimizi korumak için LGBT propagandasını ve örgütlenmesini yasaklayan yasalar çıkarılması zorunluluktur.”

Dernek, bugün (11 Haziran) Eskişehir ve Mersin'de de LGBTİ+'ları hedef alan basın açıklaması yapacak.


Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam