01/12/2011 | Yazar: Kaos GL

Film, eşcinselliğini açıklayan şairin ve çevresindekilerin aşk hayatına odaklanıyor. Senaryoya göre Allen Ginsberg, Jack Kerouac ve Lucien Clark’ın yaşadıklarını izleyeceğiz.

Daniel Radcliffe Allen Ginsberg’i Oynayacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Daniel Radcliffe, her ne yaparsa yapsın, hayatının büyük bir bölümünde Harry Potter olarak anılacak. Hatta birçok kişinin gerçek ismini bildiğinden bile şüpheliyiz.
Tabi maddi olarak bundan şikayetçi olduğunu sanmıyoruz. Ancak oyunculuk kariyerine başarılarla devam etmek istiyorsa üzerinde ağır bir yük var. Radcliffe, bunun farkında olacak ki, romantik komedilerde değil, farklı rollerde kendisini deniyor. The Woman in Black’le korku sinemasına bir giriş yapan Daniel Radcliffe’in bir sonraki rolü de belli oldu. Radcliffe, John Krokidas’ın “Kill Your Darlings” isimli filminde beatnik Allen Ginsberg’i canlandıracak.
 
Film, eşcinselliğini açıklayan şairin ve çevresindekilerin aşk hayatına odaklanıyor. Senaryoya göre Allen Ginsberg, Jack Kerouac ve Lucien Clark’ın yaşadıklarını izleyeceğiz. Filmde diğer rolleri kimin oynayacağı hakkında henüz bir açıklama yok. (Defne Ç. Sorgun /bakiniz.com)

Etiketler: kültür sanat
İstihdam